Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Wie is Samen naar alleen

Wie zijn wij?

Samen naar alleen is een mediation- / conflictbemiddelingskantoor in Veghel.
Wij zijn ontstaan uit de BasculeGroep. BasculeGroep is een bedrijf wat zich helemaal heeft gespecialiseerd in mediation en conflictbemiddeling, opleidingen in mediation en conflictmanagement. Binnen BasculeGroep is een aantal mediators gespecialiseerd in scheidingsmediation, waardoor het onderdeel Samen naar alleen is ontstaan.
Door deze samenwerking is er binnen Samen naar alleen veel ervaring, kennis van zaken en continuïteit.

Register mediators

Samen naar alleen mediators zijn allemaal MfN register mediator, maar vooral zijn het allemaal betrokken en doortastende mensen met veel ervaring op het gebied van mediation en bemiddeling bij echt-scheiding en familieconflicten.We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten in regelgeving.

Mediation bij echtscheiding

Scheidingen gaan vaak gepaard met ruzie en emotie. De ervaring leert dat een echt-scheiding veel soepeler verloopt als een mediator optreedt als scheidingsbemiddelaar; hij of zij bemiddelt bij het maken van duurzame afspraken. Daarbij komt dat de inzet van een scheidingsbemiddelaar ook scheelt in kosten. Twee ruziënde advocaten kosten immers veel meer dan één mediator. Alle reden om te kiezen voor mediation.

Waarom een mediator van Samen naar alleen?

Samen heeft diverse ervaren mediators die op jaarbasis vele tientallen (echt)scheidingen behandelen met mediation en scheidingsbemiddeling. Elke mediator van Samen is gespecialiseerd en ervaren om juist in gecompliceerde situaties met jou de mogelijkheden voor conflictreductie te zoeken. Zodoende de motivatie en mogelijkheden te versterken om samen te werken in het belang van een toekomst met perspectief voor ieder voor zich en het belang van het (de) kind(eren). Hierbij bestaat indien nodig en gewenst de mogelijkheid tot inzet van pedagogische ondersteuning.

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden