Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediator Vught

Scheiden met mediator in Vught

Mediator Vught: de mediators van Samen Naar Alleen in Vught helpen u graag bij het goed regelen van een scheiding of conflict. Zo’n scheiding of conflict gaat helaas vaak gespaard met ruzie en emotie. Ervaring en onderzoek leren dat een echtscheiding veel soepeler verloopt als iemand optreedt als scheidingsbemiddelaar of mediator. Daarnaast scheelt het ook behoorlijk wat kosten. Een echtscheidingsbemiddelaar is goedkoper dan 2 ruziënde advocaten.

Scheiden met een mediator Vught is scheiden met perspectief

Met een mediator scheiden en scheidingsbemiddeling voor partners die willen bereiken dat zij na hun scheiding ieder voor zich met vertrouwen in de toekomst verder kunnen. Oftewel scheiden met mediation is scheiden met een toekomst. Onze Mediator Vught helpt u daarbij.

Mediator Vught

Werkwijze van onze Mediator Vught

Onze mediators werken bij scheidingen of conflicten met oog op de toekomst en perspectief voor iedereen, ook voor de kinderen. Dit start met een persoonlijk intakegesprek met beide partijen. Daarna volgen de onderhandelingsbesprekingen, de procedure naar de rechtbank en de afwikkeling. Bij onze mediation bieden wij indien nodig pedagogische ondersteuning. Onze mediators zullen er alles aan doen om tot een optimale oplossing voor beide partijen te komen. Onze mediators werken vanuit ons kantoor in Vught of op locatie.

Vught

Vught is een gemeente en plaats in het noorden van de provincie Noord-Brabant gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. De gemeente telt 25.848 inwoners. Vught beschikt over een oppervlakte van ruim 34 km2 met nauwelijks water.

Vrijblijvende afspraak

Samen Naar Alleen biedt u bij scheiding of conflict een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze mediator Vught in Vught of op een andere locatie. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze Mediator Vught over mediation?

Neem hier contact met ons op voor mediation bij scheiding. Wij (Mediator Vught) informeren / helpen u graag!

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden