Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediator Sint-Oedenrode

Scheiden met mediator Sint-Oedenrode

Mediator Sint-Oedenrode: de mediators van Samen Naar Alleen in Sint-Oedenrode helpen u graag bij het goed regelen van een scheiding of conflict. Zo’n scheiding of conflict gaat helaas vaak gepaard met ruzie en emotie. Ervaring en onderzoek leren dat een echtscheiding veel soepeler verloopt als iemand optreedt als scheidingsbemiddelaar of mediator. Daarnaast scheelt het ook behoorlijk wat kosten. Een echtscheidingsbemiddelaar is goedkoper dan 2 ruziënde advocaten.

 

Scheiden met een mediator Sint-Oedenrode is scheiden met perspectief

Met een mediator scheiden en scheidingsbemiddeling voor partners die willen bereiken dat zij na hun scheiding ieder voor zich met vertrouwen in de toekomst verder kunnen. Oftewel scheiden met mediation is scheiden met een toekomst. Onze Mediator Sint-Oedenrode helpt u daarbij.

 

Mediator Sint-Oedenrode

 

Werkwijze van onze Mediator Sint-Oedenrode

Onze mediator Sint-Oedenrode werkt bij scheidingen of conflicten met oog op de toekomst en perspectief voor iedereen, ook voor de kinderen. Dit start met een persoonlijk intakegesprek met beide partijen. Daarna volgen de onderhandelingsbesprekingen, de procedure naar de rechtbank en de afwikkeling. Bij onze mediation bieden wij indien nodig pedagogische ondersteuning. Onze mediators zullen er alles aan doen om tot een optimale oplossing voor beide partijen te komen. Onze mediators werken vanuit ons kantoor in Sint-Oedenrode of op locatie.

Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Sint-Oedenrode telt 17.914 inwoners. Sint-Oedenrode heeft een oppervlakte van 64,25 km2.

Vrijblijvende afspraak

Samen Naar Alleen biedt u bij scheiding of conflict een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze mediator Sint-Oedenrode in Sint-Oedenrode of op een andere locatie.
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze Mediator Sint-Oedenrode over mediation?

Neem hier contact met ons op voor mediation bij scheiding. Wij informeren / helpen u graag!

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden