Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediator Sint-Michielsgestel

Scheiden met mediation Sint-Michielsgestel

Mediator Sint-Michielsgestel: de mediators van Samen Naar Alleen in Sint-Michielsgestel helpen u graag bij het goed regelen van een scheiding of conflict. Zo’n scheiding of conflict gaat helaas vaak gepaard met ruzie en emotie. Ervaring en onderzoek leren dat een echtscheiding veel soepeler verloopt als iemand optreedt als scheidingsbemiddelaar of mediator. Daarnaast scheelt het ook behoorlijk wat kosten. Een echtscheidingsbemiddelaar is goedkoper dan 2 ruziënde advocaten.

Scheiden met een mediator Sint-Michielsgestel is scheiden met perspectief

Met een mediator scheiden en scheidingsbemiddeling voor partners die willen bereiken dat zij na hun scheiding ieder voor zich met vertrouwen in de toekomst verder kunnen. Oftewel scheiden met mediation is scheiden met een toekomst. Onze Mediator Sint-Michielsgestel helpt u daarbij.

 

Mediator Sint-Michielsgestel

Werkwijze van onze Mediator Sint-Michielsgestel

Onze mediator Sint-Michielsgestel werkt bij scheidingen of conflicten met oog op de toekomst en perspectief voor iedereen, ook voor de kinderen. Dit start met een persoonlijk intakegesprek met beide partijen. Daarna volgen de onderhandelingsbesprekingen, de procedure naar de rechtbank en de afwikkeling. Bij onze mediation bieden wij indien nodig pedagogische ondersteuning. Onze mediators zullen er alles aan doen om tot een optimale oplossing voor beide partijen te komen. Onze mediators werken vanuit ons kantoor in Sint-Michielsgestel of op locatie.

Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel is een gemeente en plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Door de dorpskern stroomt de rivier de Dommel. De gemeente telt 28.358 inwoners,

Vrijblijvende afspraak

Samen Naar Alleen biedt u bij scheiding of conflict een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze mediator Sint-Michielsgestel in Sint-Michielsgestel of op een andere locatie.
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze Mediator Sint-Michielsgestel over mediation?

Neem hier contact met ons op voor mediation bij scheiding. Wij (Mediator Sint-Michielsgestel) informeren / helpen u graag!

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden