Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediator Schijndel

Scheiden met mediator Schijndel

Mediator Schijndel: de mediators van Samen Naar Alleen in Schijndel helpen u graag bij het goed regelen van een scheiding of conflict. Zo’n scheiding of conflict gaat helaas vaak gepaard met ruzie en emotie. Ervaring en onderzoek leren dat een echtscheiding veel soepeler verloopt als iemand optreedt als scheidingsbemiddelaar of mediator. Daarnaast scheelt het ook behoorlijk wat kosten. Een echtscheidingsbemiddelaar is goedkoper dan 2 ruziënde advocaten.

 

Scheiden met een mediator Schijndel is scheiden met perspectief

Met een mediator scheiden en scheidingsbemiddeling voor partners die willen bereiken dat zij na hun scheiding ieder voor zich met vertrouwen in de toekomst verder kunnen. Oftewel scheiden met mediation is scheiden met een toekomst. Onze Mediator Schijndel helpt u daarbij.

 

Mediator Schijndel

Werkwijze van onze mediator Schijndel

Onze mediators werken bij scheidingen of conflicten met oog op de toekomst en perspectief voor iedereen, ook voor de kinderen. Dit start met een persoonlijk intakegesprek met beide partijen. Daarna volgen de onderhandelingsbesprekingen, de procedure naar de rechtbank en de afwikkeling. Bij onze mediation bieden wij indien nodig pedagogische ondersteuning. Onze mediators zullen er alles aan doen om tot een optimale oplossing voor beide partijen te komen. Onze mediators werken vanuit ons kantoor in Schijndel of op locatie.

Schijndel

Schijndel is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Brabant.In Schijndels dialect spreek je Skéndel uit. Schijndel is gelegen in de meierij van ‘s-Hertogenbosch. De gemeente bestaat daarnaast uit het kerkdorp Wijbosch, dat tegen de bevolkingskern van Schijndel ligt en gedeeltelijk is vastgegroeid. Schijndel telt 21.815 inwoners.

Vrijblijvende afspraak

Samen Naar Alleen biedt u bij scheiding of conflict een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze mediator Schijndel in Schijndel of op een andere locatie.
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over mediation?

Neem hier contact met ons op voor een mediator Schijndel bij scheiding. Wij (Mediator Schijndel) informeren / helpen u graag!

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden