Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediator ‘s-Hertogenbosch

Scheiden met mediator ‘s-Hertogenbosch

Mediator ‘s-Hertogenbosch: mediators van Samen Naar Alleen in ‘s-Hertogenbosch helpen u graag bij het goed regelen van een scheiding of conflict. Zo’n scheiding of conflict gaat helaas vaak gepaard met ruzie en emotie. Ervaring en onderzoek leren dat een echtscheiding vele malen soepeler verloopt als iemand optreedt als scheidingsbemiddelaar of mediator. Daarnaast scheelt het ook behoorlijk wat kosten. Een echtscheidingsbemiddelaar is namelijk goedkoper dan 2 ruziënde advocaten.

Scheiden met een mediator ‘s-Hertogenbosch is scheiden met perspectief

Met een mediator scheiden en scheidingsbemiddeling voor partners die willen bereiken dat zij na hun scheiding ieder voor zich met vertrouwen in de toekomst verder kunnen. Oftewel scheiden met mediation is scheiden met een toekomst. Onze Mediator ‘s-Hertogenbosch helpt u daarbij.

Mediator 's-Hertogenbosch

 

Werkwijze van onze mediator ‘s-Hertogenbosch

Onze mediators van Samennaaralleen werken bij scheidingen of conflicten met oog op de toekomst en perspectief voor iedereen, ook voor de kinderen. Dit start met een persoonlijk intakegesprek met beide partijen. Daarna volgen de onderhandelingsbesprekingen, de procedure naar de rechtbank en de afwikkeling. Bij onze mediation bieden wij indien nodig pedagogische ondersteuning. Onze mediators zullen er alles aan doen om tot een optimale oplossing voor beide partijen te komen. Onze mediators werken vanuit ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch of op locatie.

‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdplaats van de Nederlanse gemeente ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast is het de hoofdplaats van Noord-Brabant. ‘s-Hertogenbosch beschikt over een bevolking van 107.870 personen.

Vrijblijvende afspraak

Mediator ‘s-Hertogenbosch: samen naar alleen biedt u bij scheiding of conflict een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze mediators in ‘s-Hertogenbosch of op een andere locatie. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over mediation?

Neem hier contact met ons op voor Mediator ‘s-Hertogenbosch bij scheiding. Wij informeren / helpen u graag!

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden