Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Peter Dirven

Mr P.C.M. (Peter) Dirven
MfN Register Mediator

Ervaren Mediator - Echtscheidingsbemiddelaar Peter Dirven

Mediator in Etten Leur en Veghel
Als advocaat houdt Peter zich sinds 1984, vanuit zijn praktijk in Etten Leur bezig met conflicten die zich voordoen in het maatschappelijke leven, zowel tussen privé personen als in zakelijke kwesties. In heel veel gevallen worden die beslecht door de rechter.

Peter ziet om zich heen, dat de samenleving juridiseert. Hij is van mening dat gerechtelijke uitspraken in veel gevallen geen oplossing bieden voor de onderliggende problematiek tussen de strijdende partijen. Gerechtelijke procedures kosten veel tijd, energie en geld.
Conflicten kunnen echter op meer manieren, onder meer met mediation, worden opgelost dan alleen met het wetboek in de hand. Bovendien bieden conflicten – mits de partijen die daarbij zijn betrokken de wil en het vermogen hebben om eigen verantwoordelijkheid te nemen – kansen voor de toekomst. dat geldt in het bijzonder (echt)scheiding, omdat juist daarbij niet de scheiding als zodanig. Conflicten zijn juist de oorzaak van de scheiding of de manier waarop de scheiding wordt geregeld.
Al deze factoren zijn voor Peter een stimulans om zich als mediator in te zetten voor andere oplossingen van de conflicten waarin mensen verwikkeld zijn.

Sinds 2009 is Peter Dirven MfN Mediator en gespecialiseerd in mediation bij (echt)scheiding. Daarnaast is hij tevens trainer in de specialisatie opleiding tot familie mediator.

Peter Dirven is mediator in Etten Leur en in Veghel.

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators van Samen.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden