Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Paul Stegeman

P.B.L. (Paul) Stegeman
MfN Register Mediator

Paul Stegeman, Mediator in Veghel
Na meer dan 35-jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg als fysiotherapeut en sedert 1986 als k.n.o.-arts, heeft Paul een overstap gemaakt naar het conflictmanagement na het volgen van een mediationopleiding tot NMI/ MfN register mediator. De ervaringen, die hij heeft opgedaan in de gezondheidszorg tijdens het (samen)werken in de complexe organisatiestructuren van ziekenhuizen en de maatschappen van medisch specialisten, hebben hem doen beseffen dat conflicten onvermijdelijk bij ons leven behoren. Dat sterkt Paul in de overtuiging dat het juist hanteren van deze conflicten de kwaliteit van het samenwerken en uiteindelijk het levensgeluk van mensen enorm kan verbeteren. En dat het effectief omgaan met conflicten helaas te weinig wordt aangeleerd in onze opleidingen en opvoeding.

Paul Stegeman over zichzelf:

“Het ondersteunen van mensen, die met elkaar in conflict zijn, om via een door hen zelf bedachte oplossing het conflict te overwinnen is een motiverende uitdaging voor mij. Tegelijkertijd hoop ik de conflictpartijen daarvoor ook te kunnen motiveren om in de toekomst anders met hun conflicten om te gaan.”

Na zijn specialisatie opleiding tot familie mediator houdt Paul zich in het bijzonder bezig met mediation bij (echt)scheiding.

Paul Stegeman is mediator in Veghel.

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators van Samen.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden