Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediator Oss

Scheiden met mediator Oss

Mediator Oss: de mediators van Samen Naar Alleen in Oss helpen u graag bij het goed regelen van een scheiding of conflict. Zo’n scheiding of conflict gaat helaas vaak gepaard met ruzie en emotie. Ervaring en onderzoek leren dat een echtscheiding vele malen soepeler verloopt als iemand optreedt als scheidingsbemiddelaar of mediator. Daarnaast scheelt het ook behoorlijk wat kosten. Een echtscheidingsbemiddelaar is goedkoper dan 2 ruziënde advocaten.

 

Scheiden met een mediator Oss is scheiden met perspectief

Met een mediator (Mediator Oss) scheiden en scheidingsbemiddeling voor partners die willen bereiken dat zij na hun scheiding ieder voor zich met vertrouwen in de toekomst verder kunnen. Oftewel scheiden met mediation is scheiden met een toekomst. Onze mediator Oss helpt u hier graag bij!

 


Mediator Oss

Werkwijze van onze mediator Oss

Mediator Oss: onze mediators werken bij scheidingen of conflicten met oog op de toekomst en perspectief voor iedereen, ook voor de kinderen. Dit start met een persoonlijk intakegesprek met beide partijen. Daarna volgen de onderhandelingsbesprekingen, de procedure naar de rechtbank en de afwikkeling. Bij onze mediation bieden wij indien nodig pedagogische ondersteuning. Onze mediators zullen er alles aan doen om tot een optimale oplossing voor beide partijen te komen. Onze mediators werken vanuit ons kantoor in Oss of op locatie.

Oss

De stad Oss is onderdeel van de gemeente Oss. Oss is gelegen in de provincie Noord-Brabant en speelt een regionale rol als werk, woon en winkelstad. Oss telt zo’n 57.511 inwoners, en beschikt over een rijke historie en een industrieel verleden. 

Vrijblijvende afspraak

Samen Naar Alleen biedt u bij scheiding of conflict een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met een samen mediator Oss in Oss of op een andere locatie.
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over mediation?

Neem hier contact met ons op voor mediatior Oss bij scheiding. Wij (Mediator Oss) informeren / helpen u graag!

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden