Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediation Echtscheiding

Mediation of Echtscheidingsbemiddeling, wat is het?

Mediation echtscheiding: bij echtscheiding wordt steeds vaker van mediation gebruik gemaakt. U wilt (echt)scheiden met behulp van mediation en wilt graag meer informatie over wat mediation inhoud.

Mediation Echtscheiding: een (echt)scheidingsprocedure die voor beide partijen naar alle tevredenheid kan worden afgerond begint met helderheid en een open communicatie tussen beide betrokkenen. Hiervoor kunt u de hulp inroepen van een mediator.

Mediation Echtscheiding

Mediation Echtscheiding: mediation is een methode om buiten de rechter om conflicten op te lossen. Bij echtscheiding spelen emoties een belangrijke rol en dat kan gemakkelijk tot conflicten leiden. Een mediator heeft een neutrale positie en heeft als taak om de betrokkenen te begeleiden naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Een mediator is geen rechter of arbiter en beslist dus niet wie er wel of geen gelijk heeft. De beide partijen beslissen zelf over hun oplossing waarbij u zelf bepaalt of u zich wel of niet in een bepaalde oplossing kunt vinden. Uw maat is dus bepalend en leidend in het traject.

De mediators van Samen zijn allemaal MfN Register Mediators met veel ervaring op gebied van echtscheiding, ouderschapsplan, kinder- en partneralimentatie. Zij kunnen u begeleiden in de hele echtscheidingsprocedure, terwijl u de regie houdt.
Samen mediators werken vanuit onze verschillende vestigingen in

 

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden:  download de brochure

Neemt u gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak. Wij informeren / helpen u graag!

lees hieronder meer over Mediation Echtscheiding:

Mediation Echtscheiding

Mediation Echtscheiding

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden