Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Ine van Rooy

Ine van Rooy
MfN Register Mediator

Mediator in Vught en Veghel
Ine van Rooy is in 1989 afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de Universiteit van Maastricht. Nadat zij een jaar als psycholoog werkzaam is geweest bij het RIAGG maakte zij een enerverende wereldreis waarin zij met verschillende culturen en gezinssystemen in aanraking kwam. Hierna werkte zij een aantal jaren in het bedrijfsleven.

Ine van Rooy kwam er achter dat haar passie niet in het bedrijfsleven lag en maakte de overstap naar de Raad voor de Kinderbescherming. Zij doet daar onderzoek naar de opvoedingssituatie van kinderen en adviseert de rechtbank in complexe scheidingszaken over gezag, het hoofdverblijf en omgangsregelingen. Hierdoor heeft Ine van Rooy ervaring opgedaan met heftige en langdurige conflictsituaties waarbij er vaak sprake is van achterliggende psychologische en/ of psychiatrische problematiek bij betrokkenen.

Mediation als mogelijkheid tot vreedzaam ouderschap

Ine heeft gezien wat langlopende problematische scheidingen aan leed kunnen veroorzaken en besloot als mediator te gaan werken. Ze volgde daartoe de basisopleiding tot MfN register mediator en de specialisatie opleiding Familiemediation.
Haar drijfveer is om kinderen en hun gescheiden ouders minder de dupe te laten worden van voortslepende conflicten die op de lange termijn schadelijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen en afbreuk doen aan het geluk van alle betrokkenen.

Op het moment dat ouders weer vreedzaam invulling kunnen geven aan het individueel ouderschap en de kinderen loyaal mogen zijn naar beide ouders, is wat haar betreft de mediation geslaagd!

Ine van Rooy is mediator in Vught en Veghel
zij werkt in het bijzonder in STOP – mediation

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators van Samen.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden