Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Scheiden met mediator Etten–Leur

Scheiden met mediator Etten–Leur:

Scheiden met mediator Etten–Leur

Scheiden met mediator Etten–Leur: elke mediator van Samen is MfN register mediator, maar is vooral een betrokken en doortastend mens met veel ervaring op het gebied van scheidingsbemiddeling, mediation bij (echt)scheiding en familie conflicten.
Samen mediators werken als Rechtbankmediator onder meer voor de Rechtbanken in Breda en Den Bosch.

Scheiden met mediator Etten–Leur/Een ervaren mediator maakt scheiden makkelijker

Samen heeft diverse ervaren mediators die op jaarbasis vele tientallen scheidingen behandelen. Scheiden is voor iedereen pijnlijk en moeilijk, maar door gebruik te maken van één van onze ervaren scheidingsbemiddelaars vergroot je de kans op een scheiding op basis van duurzame afspraken. Dat is beter voor jezelf, maar vooral voor de kinderen.

Mediation door een Samen mediator is begeleiding bij uw scheiding in de hele scheidingsprocedure. Er is aandacht voor de emotionele, de zakelijke en juridische aspecten. Gericht op een (nieuw) perspectief een toekomst voor ieder. Een uitgebreide toelichting op onze werkwijze bij scheiding vindt u hier

Samen mediator bij (echt)scheiding in Etten–Leur:

U kunt nader kennismaken met een mediator van Samen door op een van de verschillende foto’s te klikken. U krijgt informatie over de mediator per foto.

Ervaren Mediator - Echtscheidingsbemiddelaar Peter Dirven Bas Delleman

Scheiden met mediator Etten–Leur, onze mediators werken vanuit onze vestiging in Etten -Leurl voor de regio Breda – Roosendaal – Etten – Leur en komen ook bij u op locatie, elders in Noord Brabant.

Samen Mediation heeft naast haar vestiging in Etten-Leur ook vestigingen in Veghel en Assen

Scheiden met mediator Etten–Leur: neemt u gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak met een van onze mediators. 

Lees verder over mediation:

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden