Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediator Eindhoven

Scheiden met mediator Eindhoven

Mediator Eindhoven: de mediators van Samen Naar Alleen in Eindhoven helpen u graag bij het goed regelen van een scheiding of conflict. Zo’n scheiding of conflict gaat helaas vaak gepaard met ruzie en emotie. Ervaring en onderzoek leren dat een echtscheiding vele malen soepeler verloopt als iemand optreedt als scheidingsbemiddelaar of mediator. Daarnaast scheelt het ook behoorlijk wat kosten. Een echtscheidingsbemiddelaar is goedkoper dan 2 ruziënde advocaten.

 

Scheiden met een mediator Eindhoven is scheiden met perspectief

Met een mediator Eindhoven scheiden en scheidingsbemiddeling voor partners die willen bereiken dat zij na hun scheiding ieder voor zich met vertrouwen in de toekomst verder kunnen. Oftewel scheiden met mediation is scheiden met een toekomst. Onze mediator Eindhoven helpt u daarbij!

 

 

Mediator Eindhoven

 

Werkwijze van onze mediator Eindhoven

Onze mediators (Mediator Eindhoven) werken bij scheidingen of conflicten met oog op de toekomst en perspectief voor iedereen, ook voor de kinderen. Dit start met een persoonlijk intakegesprek met beide partijen. Daarna volgen de onderhandelingsbesprekingen, de procedure naar de rechtbank en de afwikkeling. Bij onze mediation bieden wij indien nodig pedagogische ondersteuning. Onze mediators zullen er alles aan doen om tot een optimale oplossing voor beide partijen te komen. Onze mediators werken vanuit ons kantoor in Eindhoven of op locatie.

Eindhoven

Eindhoven is zowel een stad als een gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuid-oosten van de provincie Noord-Brabant. De gemeente Eindhoven telt 223.876 inwoners. Eindhoven is een stijgende stad qua inwoners en innovatie. Eindhoven is ook de stad die belangrijk is in de driehoek Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. 

Vrijblijvende afspraak

Samen Naar Alleen biedt u bij scheiding of conflict een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met een mediator Eindhoven in Eindhoven of op een andere locatie.
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over mediation?

Neem hier contact met ons op voor mediatior Eindhoven bij scheiding. Wij (Mediator Eindhoven) informeren / helpen u graag!

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden