Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediators bij scheiding van Samen

De mediators van Samen zijn allemaal MfN register mediator, maar vooral zijn het allemaal betrokken en doortastende mensen met veel ervaring op het gebied van mediation en bemiddeling bij (echt)scheiding en familie conflicten.

Mediation bij (echt)scheiding

De ervaring leert dat een (echt)scheiding vele malen soepeler verloopt als een mediator optreedt als scheidingsbemiddelaar; hij of zij bemiddelt bij het maken van duurzame afspraken. Daarbij komt dat de inzet van een scheidingsbemiddelaar ook scheelt in de portemonnee. Twee ruziënde advocaten kosten immers veel meer dan één mediator. Alle reden om te kiezen voor mediation.

Waarom een mediator van Samen?

Samen heeft diverse ervaren mediators die op jaarbasis vele tientallen (echt)scheidingen behandelen met mediation en scheidingsbemiddeling.
Elke mediator van Samen is gespecialiseerd en ervaren om juist in gecompliceerde situaties met u de mogelijkheden voor conflictreductie te zoeken. Zodoende de motivatie en mogelijkheden te versterken om samen te werken in het belang van een toekomst met perspectief voor ieder voor zich en het belang van het (de) kind(eren). Hierbij bestaat indien nodig en gewenst de mogelijkheid tot inzet van pedagogische ondersteuning.

Nader kennismaken met een mediator van Samen

Meer informatie over de Samen Mediator?  Klik op een van de foto’s en de mediators worden uitgebreid voorgesteld.

Mediators bij scheiding Mediators bij scheiding Mediators bij scheiding  Mediators bij scheiding Mediators bij scheidingKristel Staffhorst mediation veghel


Samen mediators
werken vanuit onze verschillende vestigingen in de plaatsen:

Neem gratis en vrijblijvend hier contact met ons op voor een intakegesprek of maak hier direct telefonisch een afspraak.

Lees meer over mediation en over mediation van Samen:

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden