Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

Mediator Best

Scheiden met mediator Best

Mediator Best: de mediators van Samen Naar Alleen in Best helpen u graag bij het goed regelen van een scheiding of conflict. Zo’n scheiding of conflict gaat helaas vaak gepaard met ruzie en emotie. Ervaring en onderzoek leren dat een echtscheiding vele malen soepeler verloopt als iemand optreedt als scheidingsbemiddelaar of mediator. Daarnaast scheelt het ook behoorlijk wat kosten. Een echtscheidingsbemiddelaar is goedkoper dan 2 ruziënde advocaten.

 

Scheiden met een mediator Best is scheiden met perspectief

Met een mediator Best scheiden en scheidingsbemiddeling voor partners die willen bereiken dat zij na hun scheiding ieder voor zich met vertrouwen in de toekomst verder kunnen. Oftewel scheiden met mediation is scheiden met een toekomst. Onze Mediator Best helpt u daarbij!

 

 

Mediator Best

 

Werkwijze van onze mediator Best

Onze mediators werken bij scheidingen of conflicten met oog op de toekomst en perspectief voor iedereen, ook voor de kinderen. Dit start met een persoonlijk intakegesprek met beide partijen. Daarna volgen de onderhandelingsbesprekingen, de procedure naar de rechtbank en de afwikkeling. Bij onze mediation bieden wij indien nodig pedagogische ondersteuning. Onze mediators zullen er alles aan doen om tot een optimale oplossing voor beide partijen te komen. Onze mediators werken vanuit ons kantoor in Best of op locatie.

Best

Best is zowel een plaats als gemeente in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Kempen. Het grondgebied van de gemeente behoorde vroeger tot de gemeente Oirschot. Maar is sinds 1819 een zelfstandige gemeente. De gemeente Best telt ongeveer 28.000 inwoners.

Vrijblijvende afspraak

Samen Naar Alleen biedt u bij scheiding of conflict een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze mediator Best of op een andere locatie.
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over mediation?

Neem hier contact met ons op voor Mediator Best bij scheiding. Wij informeren / helpen u graag!

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden