Samen naar alleen

Download Brochure
Bel ons
Stel uw vraag

Mediation downloads

Mediation algemeen

(Echt)scheiding

Gesubsidieerde mediation

MfN Register Mediator Bas Delleman

B.W. (Bas) Delleman MA LLM
Directeur /  MfN Register Mediator

MfN Register Mediator

MfN Register Mediator in Veghel, Etten Leur en Assen
MfN Register Mediator Bas Delleman startte zijn loopbaan bij de politie. Daarna werkte hij als trainer en adviseur voor management en medezeggenschap. Vanaf 1998 werkt hij vanuit Veghel als ondernemer, zelfstandig trainer, coach en mediator. Op interim basis gaf hij leiding in organisaties binnen de zorg,vakorganisaties en het betaald voetbal. Binnen het vakgebied van mediation ondersteunt hij cliënten bij hun scheiding of arbeidsconflict, maar ook bij talloze andere type conflict.

Naast MfN Register mediator tevens opleider

In 2002 richtte Bas Caleidoscoop Leertrajecten op. Een opleidingsinstituut dat mensen, teams en organisaties helpt conflicten te accepteren als normaal en potentieel gezond aspect van hun leven en werken. Met conflicten omgaan op een effectieve, moedige en productieve manier is: elkaar aanspreken en aanspreekbaar. Caleidoscoop Leertrajecten ziet conflicten als motor voor groei en ontwikkeling.

Caleidoscoop Leertrajecten houdt zich bezig met het opleiden van mediators, zowel de basisopleiding als verdieping en specialisatieopleidingen en verzorgt daarnaast trainingen op maat incompany.

Voorzitter VOiM

De Vereniging van Opleiders in Mediation (VOiM) is opgericht op 20 december 2012 en is de opvolger van het zogenaamde Amersfoort Beraad, het informele overleg tussen de opleiders in mediation. Het Amersfoort Beraad heeft ruim 10 jaar goed gefunctioneerd en was tevens als vertegenwoordiging van de opleiders gesprekspartner van onder meer de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) (voorheen het Nederlands Mediation Instituut (NMI)).

Mediation en conflict als studie

Bas studeerde sociale wetenschappen in Den Bosch en Amsterdam en volgde de master opleiding Conflictmanagement (afstudeervariant LLM) aan de faculteit der rechten van de Universiteit van Maastricht. Hij werkt thans aan een proefschrift over conflict en leiderschap.

Meer dan alleen mediation bij scheiding

Bas is MfN Register Mediator en conflictprofessional binnen BasculeGroep en ziet conflicten als een (zelf)sturingsvraagstuk dat de mogelijk biedt de geweldige kracht van verschillen te (h)erkennen en benutten. Zijn drive is om zijn kennis en ervaring in te zetten ter ondersteuning van anderen op hun ‘zoektocht’ conflicten te transformeren in een dialoog over verschillen en daarin hun eigen leiderschap op te nemen.
Bas heeft als MfN Register mediator ruim 10 jaar ervaring in het behandelen van arbeidsconflicten, zakelijke conflicten en conflicten op gebied van sociale- en fiscale regelgeving en binnen familiekwesties en scheiding.

Bas Delleman is MfN Register Mediator en Scheidingsbemiddelaar in Veghel, Assen en Etten Leur.

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators van Samen.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek met een MfN Register Mediator of maak direct telefonisch een afspraak.

© Samen - onderdeel van Bascule Groep · T:+31 413 32 17 28 · E: info@samennaaralleen.nl · Disclaimer · Voorwaarden